Despre noi

ArcelorMittal Tubular Products Iasi produce tevi de otel sudate longitudinal din banda laminata la cald sau la rece, pe linii de laminare germane, rusesti si italiene. De asemenea, executa profile laminate la rece. Societatea este cel mai mare producator de teava sudata din Romania si face parte din Grupul ArcelorMittal, liderul mondial al otelului cu operatiuni in peste 60 de tari.

ArcelorMittal este liderul global pe toate pietele mari de otel, incluzand industria automotive, constructii, electrocasnice si ambalaje, beneficiind de tehnologie, cercetare si dezvoltare de varf, precum si de materii prime de marime considerabila din productie proprie si de retele de distributie ireprosabile.

Cu o prezenta in industria metalurgica in peste 20 de tari cuprinzand 4 continente, societatea acopera toate pietele de otel importante, de la cele emergente la cele dezvoltate. Prin intermediul valorilor sale esentiale de sustenabilitate (dezvoltare durabila), calitate si conducere eficienta, ArcelorMittal s-a angajat sa opereze in mod responsabil fata de sanatatea, siguranta si bunastarea angajatilor sai, contractorilor si comunitatii in care este prezenta. Societatea si-a luat angajamentul si in ce priveste un management durabil al mediului si al resurselor finite.

ArcelorMittal Tubular Products Iasi are ca actionar majoritar societatea ArcelorMittal Tubular Products Holding B.V., care detine 99.96% din actiuni.