Angajati

Resursa umana reprezinta cea mai valoroasa resursa a noastra, succesul ArcelorMittal Tubular Products Iasi depinzand de activitatea si contributia fiecarui angajat.

Angajamentul catre oameni, comunicarea deschisa si conducerea eficienta formeaza temelia procesului de business al ArcelorMittal Tubular Products Iasi.

Integritatea si accentul pe resursa umana asigura ca traditia ArcelorMittal Tubular Products Iasi de excelenta la fiecare nivel sa dainuie in timp. Furnizarea de performanta prin depunerea efortului comun presupune comunicarea onesta si fundamentata  →   (Politica de Resurse Umane)

Transparenta ajuta la alinierea obiectivelor noastre prin recunoasterea valorii fiecarei persoane in parte, stimularea ideilor si entuziasmului angajatilor prin constientizarea contributiei lor la succesul ArcelorMittal Tubular Products Iasi.

Structura resurselor umane este cladita pe urmatoarele principii:

• accentul pe cea mai inalta conduita etica: politicile si practicile noastre directioneaza managementul nostru in acord cu legislatia in vigoare;

• investim in angajati, iar ei sunt ghidati de principiul integritatii si de dorinta de a avea succes;

• accentul pe dezvoltarea calitatilor de conducere;

• administrarea operatiunile intr-un mod ce incurajeaza tratamentul egal, comunicarea  clara si respectul in relatiile cu angajatii.