Abordarea noastra

Calitate

ArcelorMittal Tubular Products Iasi este una din firmele de traditie privind furnizarea de tevi din otel sudate longitudinal pentru instalatii, constructii, conducte, profile formate la rece si parapete pentru drumuri.

Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate. In acest scop ArcelorMittal Tubular Products Iasi a certificat si mentinut un Sistem de Management al Calitatii (SMC) in conformitate cu SR EN ISO 9001/2008 si API Specificatia Q1 revizuita cu Adendum 1/2010.

Obiectivul nostru principal in domeniul calitatii este de a asigura satisfacerea tuturor cerintelor contractuale ale clientilor si imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii

Prioritatile noastre referitoare la calitate sunt :

- Cresterea satisfactiei clientilor prin identificarea tuturor cerintelor specificate si nespecificate , conform standardelor si certificarilor obtinute;

- Cresterea prestigiului firmei si construirea unei imagini de excelenta prin seriozitate si competenta in realizarea produselor .

- Asigurarea increderii clientilor privind capabilitatea identificarii si tratarii neconformitatilor produselor livrate, precum si prevenirea potentialelor neconformitati in cadrul SMC,care sa conduca la realizarea unei interfete profesionale cu clientii si asigurarea unui feedback eficace.

- Cresterea eficacitatii si eficientei activitatilor interne –prin planificare si organizare corespunzatoare si asigurarea unui climat de inalt profesionalism, raspundere si exigenta la toate nivelele.

- Imbunatatirea continua a calitatii produselor- prin implicarea si angajarea intregului personal, responsabilizarea acestuia pe locurile de munca si stimularea performantei individuale.


Managementul la cel mai inalt nivel :

- Intreprinde actiuni necesare pentru imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii in scopul orientarii catre client si respectarea cerintelor legale si reglementate.

- Aloca resursele financiare, materiale si umane necesare realizarii produselor de calitate in conformitate cu cerintele.

- Analizeaza periodic politica pentru adecvarea ei continua . 

Politica in calitatii este comunicata tuturor angajatilor.

Toti angajatii sunt pe deplin constienti de relevanta si importanta activitatilor care le desfasoara in cadrul Sistemului de Management al Calitatii si de modul in care contribuie la indeplinirea obiectivelor calitatii.

Managementul la cel mai inalt nivel al organizatiei numeste Reprezentantul Managementului Calitatii care are autoritatea si responsabilitatea pentru coordonarea , mentinerea si imbunatatirea continua a SMC.