Angajati

Dezvoltare profesionala

Investim in oamenii nostrii deoarece ei alcatuiesc identitatea ArcelorMittal Tubular Products Iasi Pentru a deschide calea succesului e necesar sa devii din ce in ce mai bun, mai pregatit, mai prezent.


Pasiunea pentru progres si integritate transpusa in practicile de zi cu zi inseamna investitii in personal, cultivarea liderilor, accentul pe imbinarea traditiei cu inovatia in obtinerea produsului potrivit clientilor nostri, crearea de locuri de munca si dezvoltare economica, sprijinirea eforturilor de a crea un mediu sigur si sanatos.

Pentru a se forma ca un intreg, ArcelorMittal Tubular Products Iasi investeste in oameni, in instruirea continua pentru a putea raspunde cerintelor actuale ale pietii si pentru a consolida pozitia in contextul economic actual.

employees

Solidaritatea, daruirea si spiritul de echipa contribuie la dezvoltarea durabila si eficienta resurselor umane si a organizatiei in contextul economic.

Angajatii ArcelorMittal Tubular Products Iasi se deosebesc in contextul pietii muncii prin stabilitate si experienta, precum si printr-o mare putere de adaptare.

Consideram ca datoria noastra este sa asiguram angajatilor oportunitatea de a-si dezvolta cariera si abilitatile intr-un mediu motivant si valoros

Instruirea contribuie la alinierea obiectivelor ArcelorMittal Tubular Products Iasi cu cele corporative prin recunoasterea valorii fiecarei persoane in parte, stimularea ideilor, creativitatii si prin constientizarea contributiei fiecarui angajat la ArcelorMittal Tubular Products Iasi →  ( Politica de Training )